Site icon Delegació de Cultura

S’OBREN LES MATRÍCULES PER AL NOU CURS 2024-2025 A L’INSAF

Vols cursar un Grau en Ciències Religioses o ampliar la teva formació com a professor, com a agent de pastoral, o com a laic actiu a l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós? Tens interès per assistir a les sessions com a oient?
Consulta tota la informació sobre l’oferta acadèmica al web www.insaf.cat, trucant al telèfon 977 23 38 33, a través de l’adreça electrònica insaf@arqtgn.cat o bé de manera presencial a la Secretaria de l’Institut (edifici del Centre Tarraconense El Seminari, de dilluns a dijous de 17.00 a 20.00 h).

Les matrícules per al primer quadrimestre estaran obertes fins al dia 17 de setembre presencialment i virtualment. Les assignatures que s’impartiran són les següents:

Dilluns: Catequètica (Llic. F. Xavier Morell) i Història de l’Església II (Dtnd. Manuel M. Fuentes).

Dimarts: Llatí cristià I (Llic. Claustre de Bofarull), Teologia bíblica (Llic. Antoni Pérez de Mendiguren) i El missatge cristià (Llic. M. de l’Esperança Amill).

Dimecres: Fenomenologia de la Religió (Llic. Mercè Porta) i Escatologia (Dr. Joan Miquel Bravo).

Dijous: Sociologia de la Religió (Dr. Ángel Belzunegui), Història del monaquisme antic i medieval (Dr. Albert Viciano) i Religió, cultura i valors (Llic. M. Teresa Muñoz).

A més, aquest any l’INSAF ofereix el segon curs per a obtenir el diploma d’iniciació teològica per a agents de pastoral. Es tracta d’una formació bàsica adreçada a les persones que tenen responsabilitats eclesials o estan cridades a tenir-les. Aquest segon curs està dividit en tres blocs temàtics, cadascun dels quals tindrà 15 hores en sessions de 90 minuts, que es realitzaran un cop a la setmana. En aquest primer trimestre, el Llic. Santiago Soro impartirà el bloc temàtic Moral fonamental i social.
Per altra banda, també s’ofereixen el curs per a l’obtenció de la Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica i el curs de formació permanent del professorat, reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, «Les bases de la cultura occidental en el nou currículum de la Religió LOMLOE», que serà de 30 hores i impartirà la Prof. Cristina Sánchez del 4 de novembre al 3 de març, els dilluns de 18.00 a 19.30 h.

Exit mobile version